Contact Me
 Stalker[s] Facebook Twitter Ask.fm Blog Home






RESULT FINAL SEM 1 ;)
Tuesday, December 4, 2012 | 5:45 AM | Comment Here
Assalammualaikum hye korang :) Hari nie saya dah selamat sampai pun dekat Hostel saya. Life dekat agak busy sikit sekarang nie sebab minggu nie minggu first saya melangkah ke sem baru :) semuanya boleh tahan berjalan lancar. So how my second semester? Ohmmm its actually triple difficult than my first sem. Bila dah masuk sem 2 nie memang banyaklah yg menduga. Agak susah sebenarnya bila dah masuk sem 2 nie. Ia mengajar kita kesabaran dan erm erm dan apa ehhh? Apa apa jelah ;D

                                              Saya dah check dah result final sem saya. Alhamdulillah ianya sangat memuaskan saya. Saya dah berusaha dengan semaksimum mungkin dan ini mungkin rezeki saya :) Result saya tidaklah segempak mana. Tidaklah seteruk mana namun apa yang boleh saya katakan saya sangat bersyukur dan berpuas hati ;D *Ya Allah, skema nya ayat* Ohh okay, fokus balik! Haaa nak tahu tak result saya berapa? Saya dapat 3.4 pointer jee. Kan dah cakap tak banyak mana. Hmm tapi takpelah saya betul betul bersyukur. Alhamdulillah :')

                                           
                                             Ami dengan ayah saya pun happy je suara bila saya call mereka petang tadi. Diorang cakap tahniah. Mengalir jugaklah air mata nie dengar suara mereka. Rindu nak jumpa diorang lagi :'(  hmm lega bila dah bagitahu parents tentang result saya. Bila first first nak check tu mmg tahap gabra weyhh. Cuak tahu tak? Tapi bila dah tengokk, cepat cepat nak bagitahu diorang. Ekeke ;p Saya hanya dapat balas jasa mereka dengan kejayaan yang saya peroleh nie. Walaupun saya tak dapat 4flat tapi bila dah dapat 3.4 macam nie dah kira A taw. Lagi sikit je nak dapat Anugerah Dekan ;D Takpelah, baru first sem kan? Next sem try hardest lagi, insyaAllah :')

         
                           
                                     Haa inilah result saya :) Kesemuanya A dengan B jee. Heee terror tak terror takk? Kikiki ;p agak agak korang nampak takk? Macam kecik aje kan? Kalau tak nampak, nak tengok secara clear dan details boleh lah zoom dekat korang punya PC tu :) Tanak tengok pun takpe, saje jeh update dekat sini supaya adik adik dan parents saya boleh tengok ^^ *Inilah seorang kaka yang cemerlang* Hahaha!                              
ISTANBUL, HERE I COME ! ;D
Saturday, December 1, 2012 | 11:08 PM | Comment Here

Haa nie lah yang saya nak cerita pasal cerita paling gempak tahun nie. Masuk box office kot. Pecah panggung taw uolls cerita nie. Jalan cerita dia best sangat. Terharu tu kompem lah ada kan? Komedi dia pon boleh tahan lagi lagi bila ada barisan pelakon pelakon yang hebat seperti Lisa surihani yang comel, Tomok yang smart dan Beto Kusyairi yang handsome ;D memang touched gila weyh serius tak tipu taw. Cer try tengok kompem tak nyesal ;O

                            Macam mana nak start cerita eh korang? Hmmm thinking jap. Hari tu pergi tengok cerita nie dengan boyfie kita. Rindu dia sesangat taw uolls. Bila dah jumpa dia, alhamdulillah lepas jugak rindu yang dah lama terpendam nie. Cewahh ;D kami jumpa macam biasalah. Tempat mana lagi yang boleh saya pergi selain Aeon Bukit Tinggi tu? Habaq mai sikit. So balik balik memang tempat tu jelah kitorang dating. Nak pergi jauh jauh memang ayah tak kasilah kan? Takpelah, janji dapat jumpa, dapat tengok muka bajet handsome dia, dapat lepaskan rindu ;D Then dalam dalam 3 hari lepas kami jumpa lagi. Tapi tengok cerita lain lah pulak. Kami tengok cerita Lagenda Budak Setan 2 (Katerina) memang best jugaklah cerita dia tapi yang peliknya apa taw, tak tahu apa endingnya tetiba dah keluar iklan "LAGENDA BUDAK SETAN 3 (KASYAH)" Haa nie versi Kasyah pulak sebab versi katerina dah keluar. Tengok macam tak best pulak bila ada yg sambung menyambung non stop. Haihhh nanti buat orang flashback ke masa masa dulu pulak nak ingat jalan cerita dia macam mana. Suka uji minda kita kan? Haa tak kisah lah, sekarang nie saya nak cerita pasal Istanbul aku datang, bukan pasal lagenda Budak setan nie haa. Nanti nanti kita cerita pasal budak setan nie kayh ;D Haa uolls cuba tengok gambar kat bawah nie haa. Sweet sangat <3


Haa time nie Beto bawak lisa jenjalan. Comel kan beliau walaupun ada kesan lebam kat situ? Hihi okay melting kejap ;')


OHH MY BETO! Nie betul betul buat saya melting tahap gaban. Nasib baik dia dah kahwin taw. Ada nada sedih sikitlah bila tahu dia dah kahwin tapi takpelah janji dia bahagia. Jangan nakal sangat nak kacau hubungan orang okay *angkat angkat kening*


Ini pon part yang paling sweet. Masa tengok tu berbunga je hati nie. Hehee ;D Lisa surirumah tu memang comel kan? Dah kahwin pon tetap comel. Adore dia sesangattttttttttttttttt ;D

                                           Haaa cukuplah kot gambar gambar tu. Saje je nak jeleskan korang yg tak tengok cerita nie lagi tu sebab tanak letak synopsis cerita nie kat sini. Ekeke ;D Kbye sweetie pie :) Jumpa lagi di arena yang lain. Jaga diri, hiasi peribadi. Assalammualaikum.


PAST |