Contact Me
 Stalker[s] Facebook Twitter Ask.fm Blog Home






RESULT FINAL SEM 1 ;)
Tuesday, December 4, 2012 | 5:45 AM | Comment Here
Assalammualaikum hye korang :) Hari nie saya dah selamat sampai pun dekat Hostel saya. Life dekat agak busy sikit sekarang nie sebab minggu nie minggu first saya melangkah ke sem baru :) semuanya boleh tahan berjalan lancar. So how my second semester? Ohmmm its actually triple difficult than my first sem. Bila dah masuk sem 2 nie memang banyaklah yg menduga. Agak susah sebenarnya bila dah masuk sem 2 nie. Ia mengajar kita kesabaran dan erm erm dan apa ehhh? Apa apa jelah ;D

                                              Saya dah check dah result final sem saya. Alhamdulillah ianya sangat memuaskan saya. Saya dah berusaha dengan semaksimum mungkin dan ini mungkin rezeki saya :) Result saya tidaklah segempak mana. Tidaklah seteruk mana namun apa yang boleh saya katakan saya sangat bersyukur dan berpuas hati ;D *Ya Allah, skema nya ayat* Ohh okay, fokus balik! Haaa nak tahu tak result saya berapa? Saya dapat 3.4 pointer jee. Kan dah cakap tak banyak mana. Hmm tapi takpelah saya betul betul bersyukur. Alhamdulillah :')

                                           
                                             Ami dengan ayah saya pun happy je suara bila saya call mereka petang tadi. Diorang cakap tahniah. Mengalir jugaklah air mata nie dengar suara mereka. Rindu nak jumpa diorang lagi :'(  hmm lega bila dah bagitahu parents tentang result saya. Bila first first nak check tu mmg tahap gabra weyhh. Cuak tahu tak? Tapi bila dah tengokk, cepat cepat nak bagitahu diorang. Ekeke ;p Saya hanya dapat balas jasa mereka dengan kejayaan yang saya peroleh nie. Walaupun saya tak dapat 4flat tapi bila dah dapat 3.4 macam nie dah kira A taw. Lagi sikit je nak dapat Anugerah Dekan ;D Takpelah, baru first sem kan? Next sem try hardest lagi, insyaAllah :')

         
                           
                                     Haa inilah result saya :) Kesemuanya A dengan B jee. Heee terror tak terror takk? Kikiki ;p agak agak korang nampak takk? Macam kecik aje kan? Kalau tak nampak, nak tengok secara clear dan details boleh lah zoom dekat korang punya PC tu :) Tanak tengok pun takpe, saje jeh update dekat sini supaya adik adik dan parents saya boleh tengok ^^ *Inilah seorang kaka yang cemerlang* Hahaha!                              


PAST |