Contact Me
 Stalker[s] Facebook Twitter Ask.fm Blog Home






ISTANBUL, HERE I COME ! ;D
Saturday, December 1, 2012 | 11:08 PM | Comment Here

Haa nie lah yang saya nak cerita pasal cerita paling gempak tahun nie. Masuk box office kot. Pecah panggung taw uolls cerita nie. Jalan cerita dia best sangat. Terharu tu kompem lah ada kan? Komedi dia pon boleh tahan lagi lagi bila ada barisan pelakon pelakon yang hebat seperti Lisa surihani yang comel, Tomok yang smart dan Beto Kusyairi yang handsome ;D memang touched gila weyh serius tak tipu taw. Cer try tengok kompem tak nyesal ;O

                            Macam mana nak start cerita eh korang? Hmmm thinking jap. Hari tu pergi tengok cerita nie dengan boyfie kita. Rindu dia sesangat taw uolls. Bila dah jumpa dia, alhamdulillah lepas jugak rindu yang dah lama terpendam nie. Cewahh ;D kami jumpa macam biasalah. Tempat mana lagi yang boleh saya pergi selain Aeon Bukit Tinggi tu? Habaq mai sikit. So balik balik memang tempat tu jelah kitorang dating. Nak pergi jauh jauh memang ayah tak kasilah kan? Takpelah, janji dapat jumpa, dapat tengok muka bajet handsome dia, dapat lepaskan rindu ;D Then dalam dalam 3 hari lepas kami jumpa lagi. Tapi tengok cerita lain lah pulak. Kami tengok cerita Lagenda Budak Setan 2 (Katerina) memang best jugaklah cerita dia tapi yang peliknya apa taw, tak tahu apa endingnya tetiba dah keluar iklan "LAGENDA BUDAK SETAN 3 (KASYAH)" Haa nie versi Kasyah pulak sebab versi katerina dah keluar. Tengok macam tak best pulak bila ada yg sambung menyambung non stop. Haihhh nanti buat orang flashback ke masa masa dulu pulak nak ingat jalan cerita dia macam mana. Suka uji minda kita kan? Haa tak kisah lah, sekarang nie saya nak cerita pasal Istanbul aku datang, bukan pasal lagenda Budak setan nie haa. Nanti nanti kita cerita pasal budak setan nie kayh ;D Haa uolls cuba tengok gambar kat bawah nie haa. Sweet sangat <3


Haa time nie Beto bawak lisa jenjalan. Comel kan beliau walaupun ada kesan lebam kat situ? Hihi okay melting kejap ;')


OHH MY BETO! Nie betul betul buat saya melting tahap gaban. Nasib baik dia dah kahwin taw. Ada nada sedih sikitlah bila tahu dia dah kahwin tapi takpelah janji dia bahagia. Jangan nakal sangat nak kacau hubungan orang okay *angkat angkat kening*


Ini pon part yang paling sweet. Masa tengok tu berbunga je hati nie. Hehee ;D Lisa surirumah tu memang comel kan? Dah kahwin pon tetap comel. Adore dia sesangattttttttttttttttt ;D

                                           Haaa cukuplah kot gambar gambar tu. Saje je nak jeleskan korang yg tak tengok cerita nie lagi tu sebab tanak letak synopsis cerita nie kat sini. Ekeke ;D Kbye sweetie pie :) Jumpa lagi di arena yang lain. Jaga diri, hiasi peribadi. Assalammualaikum.


PAST | NEW