Contact Me
 Stalker[s] Facebook Twitter Ask.fm Blog Home






Saturday, December 1, 2012 | 3:30 PM | Comment Here
                                                 Assalammualaikum hai korang :) Buat apa jeh tu? Mesti dah tak tahu nak buat apa kan hari hari minggu macam nie. Hmm same goes to me. Actually mood nie tak berapa baik sangat. Entah kenapa kejam sikit hari nie. Malam nie dah nak kena balik Hostel dah. Esok dah start sem baru. Memang malas kot rasanya nak balik. Tak puas lagi lah nak duduk rumah lama lama. Bila dah start class, confirm busy memanjang. Memang takde masa untuk bertwitter, bertanya tanya (Ask fm), berblogging. Hmmmm life dah tak macam dulu. Sob sob sob T.T Nasib baik esok class saya start pukul 11. Boleh lah bantai tidur kejap. Ekeke ;D 

                                                 Hmm agak agak uolls kan, Berukband maxis nie boleh guna tak dekat hostel saya yang tiada lansung cawangan talian telefon? Nak dapat line bukan main susah habaq hang. Nak kena cari line dekat belakang belakang tempat sidai kain baju baru boleh dapat line. Nama jeh duduk KL tapi macam duduk dekat kawasan pendalaman. Betul kita tak tipu. Tak percaya cuba try datang or buat research pasal Asrama Desa View kat Jalan Batu Muda nie haa. Memang menyirap habis. Habis tu nak cakap kena guna Wifi sanalah? Huk'alohh wifi sana dah lah slow tahap gaban. Kalau hujan aje mesti takdak line. Hmmm takpelah try jelah dulu guna sehari berukband maxis nie. Kalau laju boleh lah langgan lagi. Hehee ;D tapi kalau slow tahap kura kura tu hmmm memang kena guna wifi hostel lah :O 


                                   Actually kan uolls, berukband nie bukannya laju sangat. Lembap jeh guna tapi better ada dari takde. Haishhh cuba belajar bersyukur sikit. Hmm nie mak nak marah nie ;/ Harap harap boleh lah guna dekat Hostel nanti. Harap harap line maxis nie ada. Tapi kalau takde, hmm redha dan pasrah ajelah jawabnya. Haaa korang jangan salah faham ehh, saya bukan nak promote just nak share jee. Tak bayah beli pon takpe ehh ;p Ini berukband pon bukan saya yang beli, jauh sekali family nak belikan. Nie pon kita dapat sebab boyfie kita bagi. Dia tanak guna katanya. Tu sebab dia bagi saya. Dari buang kan dah membazir. Ehh ehh ada ke orang nak buang berukband macam nie? Paling koman pon dia simpan je kan? Takpelah takpelah jangan merungut nanti dia amek balik baru padan muka ;p Termakasih yee abang ;D


| NEW